Tas versieren

Wil je jouw saaie tas wat meer kleur geven? Zodat iedereen kan zien dat hij van jou is! Ben je creatief en wil je het laten zien? Of ben je juist niet zo goed in tekenen, maar hou je wel van kleurtjes en leuke patronen? In deze DIY laat ik je zien hoe simpel het kan zijn om een saaie tas om te toveren tot een unieke accessoire! Daarnaast kan je de tas gemakkelijk opvouwen en opbergen! Handig!!

Benodigdheden:

We gaan beginnen!

Stap 1: Pak de kranten er bij. Leg deze op de tafel, zodat de verf niet op de tafel kan komen. Pak hierna de katoenen tas erbij.

Stap 2: Haal de vorm van de bloemen uit het sjabloon. Let er op dat je de blaadjes er nog in laat zitten. Leg het sjabloon hierna op de plek waar je de afdruk wilt hebben. Ik heb gekozen voor bloemetjes.

Stap 3: Pak de verf er bij. Ik heb gekozen voor roodtinten.

Stap 4: Verf de buitenste rand van het sjabloon met donker rood.

Stap 5: Verf nu de rand hierbinnen met licht rood/oranje.

Stap 6: Vul nu het bloemetje op met de kleur geel.

Stap 7: Haal de blaadjes uit het sjabloon. Verf deze op dezelfde manier als de bloem. De buitenkant met donker groen en de binnenkant met lichtgroen.

Het bloemetje is nu af!

Stap 8: Voor een nog leuker en mooier effect heb ik nog een bloemetje gemaakt aan de onderkant van de tas. Ik heb hierbij het sjabloon gekanteld.

Vond je dit een leuke DIY? Laat ons dit weten door een reactie achter te laten. Ook kun je ons volgen op Instagram, YouTube en Facebook voor meer inspiratie.

Heb je nou zelf ook iets gecreëerd in jouw haar? Post het op social media en gebruik ook de hashtag #diy4dummies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *