Over ons

Daphne

Hoi! Ik ben Daphne en ik ben 19 jaar oud. Voor mijn opleiding Communicatie heb ik deze website opgezet over de leukste DIY’s. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn en dit doe ik ook graag. Ik maak bijvoorbeeld speelgoed voor mijn konijn of decoratie voor in huis. Verder kun je me vaak vinden bij mijn verzorgpaard Uria. 

kristie

Kristie

Hi! Ik ben Kristie en ben 19 jaar oud. Ik studeer op dit moment Communicatie aan de Hogeschool van Utrecht. In mijn vrije tijd vind ik DIY ontzettend leuk. Ik houd er van om te knutselen en van de simpelste producten de leukste en handigste creaties te maken. Met onze website hoop ik jullie te inspireren om jullie ideeën tot werkelijkheid te brengen.

Carlijn

Hoi! Ik ben Carlijn, 26 jaar, en ik doe samen met Kristie, Kimberly en Daphne de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met vrienden te koken, lees ik graag over veel verschillende onderwerpen, en knuffel ik met het liefste katje ter wereld. Mijn kat Loki komt ook voorbij in mijn artikelen onder de dierenrubriek.

foto kimberly

Kimberly

Hey allemaal!
Mijn naam is Kimberly, ik ben 25 jaar en net als Daphne, Kristie en Carlijn volg ik de opleiding communicatie.
Ik woon in Utrecht en ik mijn vrije tijd ben ik altijd op zoek naar creatieve uitdagingen. Ik vind het super leuk om te koken, bakken, tekenen en andere DIY’s te maken. 
Ik kan niet wachten om al mijn tips en tricks met jullie te delen!